de loge

In De Loge ontvangen we gezelschappen die in alle rust en beslotenheid willen samenkomen. De Loge is een bijzondere plek op de eerste etage van het stationsgebouw, van oudsher de woning van de stationschef. Een sfeervolle authentieke ruimte met hoge plafonds met ornamenten, rondom hoge ramen, houten vloeren en schouwen.

Het is er goed toeven. Uniek is dat U de beschikking heeft over de volledige eerste etage (104 m2) met het buitenterras (42 m2). In uw eigen ritme, volledig ongestoord en zelfvoorzienend, kunt u (samen-)werken. Er zijn drie aparte werkruimtes (samen 80 m2), die in open verbinding met elkaar staan, met ieder een eigen sfeer en eigen mogelijkheden.
Een sobere lichte trainingsruimte ingericht met 10 tot 12 stoelen met gebruik van flip-over en op aanvraag een beamer. Een zitkamer met een gezellige bank en een paar comfortabele stoelen en allerlei leesmateriaal. In de sfeervolle keuken is ruimte om met een klein gezelschap aan tafel te werken. En tevens treft u hier alle faciliteiten aan voor het zelf maken van koffie en thee.
Het royale buitenterras is een ideale plek voor even een frisse neus te halen of om bij goed weer in alle rust buiten te werken.

aanvullende faciliteiten

  • Een eigen aparte entree voor optimale privacy.
  • Een tool-kit met basis trainings-/kantoorbenodigdheden.
  • Gebruik van WIFI en toiletvoorzieningen op de eigen etage.

OntmoetAnna-Bovenetage_drukwerk-3006.jpg