officiële trouwlocatie

Trouwen is een onvergetelijke gebeurtenis. Het is het startpunt voor een reis samen door het leven. Op zoek naar een unieke locatie om deze reis samen te beginnen? Ontmoet Anna is door de gemeente Meerssen benoemd tot officiële trouwlocatie!

symboliek en sfeer

Onze locatie gevestigd in het monumentale station van Meerssen met de centrale ligging aan het spoor vormt een passende entourage voor het vertrekpunt van uw reis samen. Prachtig gelegen met een mooi voorplein en direct naast het bijzondere Proosdijpark, ideaal voor het maken van sfeervolle foto's. Buiten heerst een natuurlijke levendigheid, binnen geniet u van een onverwacht rustige serene sfeer.

monumentaal én eigentijds

De huwelijksvoltrekking vindt plaats in het Plateau. De grote ramen en de lichtinval, de authentieke en kunstzinnige elementen als de monumentale dakconstructie (met een nokhoogte van 8 meter), de dubbele historische deuren, de regendruppels, de zon en de wolken van het mergellandschaap geven een geheel eigen sfeer en beleving. Voor het gebruik van beeld en geluid heeft u de beschikking over moderne audiovisuele apparatuur.

persoonlijk en besloten

Tijdens uw verblijf geniet u van een exclusief gebruik van de ruimtes van Ontmoet Anna op de begane grond. Bij ons is het mogelijk uw complete huwelijksdag op onze locatie te vieren. Wij hechten aan kwaliteit en persoonlijke ontvangst én aan rust en beslotenheid voor u en uw gasten.

bezichtigen

U bent van harte welkom om de locatie te komen bekijken en uw ideeën en mogelijkheden met ons te bespreken. We maken graag hiervoor met u een afspraak.