interactieve lezing verder na verlies door daan westerink i.s.m. vereniging yarden

Jaarlijks maken in Nederland ongeveer een miljoen mensen het overlijden van een dierbare mee. Honderdduizenden mensen krijgen te horen dat ze ernstig ziek zijn. Hoe gaan mensen om met deze enorme tegenslagen? En mag je ook nog een beetje plezier hebben als iemand is gestorven? Rouwdeskundige Daan Westerink gaat in op deze vragen tijdens een interactie lezing op 22 mei 2018 bij Ontmoet Anna om 20.00 uur.

Daan Westerink (1968) is een veelgevraagd spreker, rouwdeskundige, journalist, docent en onderzoeker. Ze verloor al jong haar ouders. Ze studeerde journalistiek en pedagogiek. In september 2016 verscheen haar laatste boek ‘Noem mijn naam. Leven met de dood van een kind.’ Samen met pastor Marinus van den Berg tekende ze de verhalen op van vele ouders en grootouders van een overleden kind. Voor het EO-platform ‘Ik Mis Je’ schrijft Westerink verhalen over mensen die een dierbare verloren. Haar grote kennis en ervaring rondom verlies en rouw geeft zij als docent en trainer graag door. Voor meer informatie www.daanwesterink.nl.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd.

event-foto1-050518122314-36085919.jpg

Praktisch

datum / tijd:

dinsdag 22 mei 2018 van 20.00 - 22.00 uur

Ontvangst met koffie/thee vanaf 19.30 uurprijs:
deelname is gratis

Aanmelden via www.yarden.nl/agenda Voor meer informatie: 088 927 3434.