meerssen in dialoog 2016

Leer dorpsgenoten kennen tijdens Meerssen in Dialoog op 9 november 2016!

De Stichting Meerssen in Dialoog viert op woensdag 9 november voor de zesde keer De Dag van de Dialoog in Meerssen. U bent van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen!

Tijdens de Dag van de Dialoog worden door en voor particuliere inwoners van de gemeente Meerssen gesprekken georganiseerd met 6-8 deelnemers per tafel. Deelnemers luisteren naar elkaars ervaringen. Iedereen krijgt de ruimte om zijn eigen ervaring te vertellen. Hierdoor worden onbekenden bekenden van elkaar.

Meedoen?
U kunt op allerlei manieren meedoen. Als deelnemer aan het gesprek, als gespreksbegeleider of als tafelorganisator. Op 9 november 2016 zijn er verschillende mogelijkheden, u kiest zelf het tijdstip dat bij u past. Deelname is gratis.

Meer weten? Kom dan naar de Kick-off 5 oktober!
Voor belangstellenden geeft de Stichting Meerssen in Dialoog op woensdagavond 5 oktober a.s. van 19.30 -22.00 uur in Ontmoet Anna vrijblijvend uitleg over doel en opzet van De Dag van de Dialoog.

Dialoogtraining gespreksbegeleiders 19 oktober
Heeft u interesse in het begeleiden van dialogen? De Stichting biedt u ter voorbereiding een dialoogtraining aan op woensdag 19 oktober a.s. van 19.30-22.00 uur in Ontmoet Anna.

Praktisch

datum / tijd:

data in 2016:
kick-off 5 oktober
dialoogtraining 19 oktober
dag van de dialoog 9/11

locatie voor de kick-off en de dialoogtraining is Ontmoet Annaprijs:
deelname is gratis

Verdere informatie vindt u op Meerssen in Dialoog. Voor aanmelden of vragen mail naar welkom@meerssenindialoog.nl.