beleef open monumentendag - met expo heuvellandlijn in miniatuur

In navolging van de enthousiaste reacties van vorig jaar opent Ontmoet Anna ook dit jaar haar deuren voor publiek voor Open Monumentendag. Dit jaar met een heel speciale expositie! Modelbouwer Bert Senden toont zijn gemaakte miniaturen van de historische stations en bijbehorend materieel op de Heuvellandlijn. Een unieke expositie, mét de rijke verhalen van Bert Senden over de geschiedenis van dit prachtig stukje cultureel erfgoed.

U bent van harte welkom zaterdag 9 en zondag 10 september tussen 13.00 tot 17.00 uur. Ook kunt u deelnemen aan de rondleidingen, die diverse malen tijdens de middag plaatsvinden. Nieuw is deze keer dat het hele station, óók de verdiepingen, zijn te bezichtigen.
Tevens is onze Tafel van Anna en bij goed weer het terras geopend voor een lekkere kop koffie of een drankje al of niet met zoet of hartig lekkers uit onze regionale MisjMasj keuken. Een heerlijk rustmoment op uw fiets- of wandeltocht!

Een ‘must’ voor iedere liefhebber van monumenten (en spoorstations!), geschiedenis of verhalen en culinaire geneugten!


Schermafdruk 2017-09-05 15.13.58.png

Praktisch

datum / tijd:

zaterdag 9 en zondag 10 september
13.00 - 17.00 uurprijs:
toegang tot de expositie en deelname aan rondleidingen op de locatie van Ontmoet Anna zijn gratis.

Onze eetkamer en bij goed weer het terras is geopend voor een kop koffie met lekkers of een ander drankje met een hapje. Consumpties en versnaperingen zijn voor eigen rekening.