vacature

Ontmoet Anna faciliteert als conferentielocatie zakelijke bijeenkomsten in een groeiende markt. Door deze groei heeft Ontmoet Anna behoefte aan één of meerdere koks.

Kok met gevoel voor “misjmasj”

De MisjMasj keuken van Ontmoet Anna is opgezet vanuit passie voor lekker en gezond eten. Ontmoet Anna voert geen vaste kaart. MisjMasj betekent “een mengelmoes”. Daarom ingrediënten van het seizoen, van de eigen regio en wat de markt biedt. Vaak biologisch, altijd ambachtelijk en kleinschalig. Pure smaak en gezondheid. Kortom het beste wat we onze gasten uit onze streek kunnen bieden.

Wij zoeken een echte liefhebber van gezonde voeding. Met enkele jaren ervaring in de professionele keuken en met een drijfveer om zich de principes van natuurvoeding eigen te maken en zich hierin verder te ontwikkelen.

Je staat voor kwaliteit en vernieuwing. Je bent flexibel inzetbaar, meestal in de ochtenden op doordeweekse dagen, maar ook in voorkomende gevallen in de avond en in het weekend.

Taken:

  • voorbereiden, bereiden en presenteren van de gerechten
  • het bedenken, uittesten en calculeren van vernieuwende recepturen en presentatievormen en het bijdragen aan events rond voeding en proeven.
  • coördineren en uitvoeren van alle voorkomende keuken- en schoonmaakwerkzaamheden, bijhouden van de voorraadstatus en doen van bestellingen.

Praktisch

Belangstelling?

Stuur dan een motivatie en CV naar Ontmoet Anna via welkom@ontmoetanna.nl.