volle-maan-vertel-wandeling

Op woensdagavond 20 juli 2016 is er een bijzondere samenwerking tussen 'Ontmoet Anna' en 'AnneMargriet vertelt'. Op deze avond dat de volle maan op hetzelfde tijdstip opkomt als de zon ondergaat, leidt Otto een wandeling naar een plaats vanwaar we de volle maan kunnen zien opkomen terwijl de zon achter ons ondergaat.

AnneMargriet vertelt tijdens de wandeling een aantal korte verhalen die je in 'het grote boek van de sterrenhemel' kunt zien staan. We zitten dan op een mooie plek in het bos of een plek met bijzonder uitzicht en na het verhaal wandelen we weer verder.

Tijdens de wandeling zal er zo nu en dan een stuk in stilte gelopen worden.

Al 1000en jaren zien de mensen dezelfde sterrenbeelden, die wij nu nog steeds aan de hemel zien schitteren. Al zolang de mensen bestaan is de maan belangrijk voor ons in al haar verschijningsvormen. Sterren, planeten en de maan verbinden mensen dwars door tijd en ruimte heen....!

Over AnneMargriet Veldhorst
AnneMargriet Veldhorst is sinds 2003 professioneel verhalenvertelster en geeft voorstellingen door het hele land. "Voor mij zijn verhalen metaforen en krachtbronnen. Ik neem luisteraars mee op reis langs de beelden die ik voor me zie. Verhalen brengen je naar een andere plaats en een andere tijd terwijl ze je ook een spiegel voorhouden van je eigen situatie in het hier en nu". Info over AnneMargriet kun je lezen via haar website AnneMargriet Vertelt

Over Otto
Otto is landschapsgids en samen met Anna eigenaar van Ontmoet Anna. Met bevlogenheid, humor en een groot gevoel van verbondenheid met de omgeving begeleidt Otto wandelingen door het prachtige gebied Buitengoed Geul & Maas.
Praktisch

datum / tijd:

20 juli 2016
van 20.00 - circa 22.45 uur

prijs
12,50 euro p.p. inclusief koffie/thee en lekkers bij aanvang van de wandelingtips
Het is aan te bevelen zelf een flesje water mee te nemen voor tijdens de wandeling.

De avond gaat altijd door. Bij onveilige weersomstandigheden organiseren we een volle-maan-vertelavond binnen Ontmoet Anna.