workshop activeer jouw persoonlijke kracht

Ben je ook altijd druk? Continu to-do lijstjes aan het afwerken? Moet je veel van jezelf? En ben je in gedachten vaak met je werk bezig? Terwijl je graag meer wil genieten van dat wat belangrijk is? Meer rust wil ervaren? En beter de balans wil houden tussen er vol voor gaan en tijd voor jezelf? Activeer dan jouw Persoonlijke Kracht! met deze APK workshop.

Hoe gaan we dat doen? De APK workshop is een inspirerende, interactieve workshop. Hierin ervaar je op een verfrissende en effectieve manier wat werken vanuit Persoonlijke Kracht betekent. Je krijgt meer zicht op de patronen en overtuigingen die jouw Persoonlijke Kracht versterken of verzwakken. En je ervaart hoe je deze kan doorbreken, waardoor er meer vrijheid ontstaat om bewustere keuzes te maken. Zo kun je genieten van meer balans, rust en Persoonlijke Kracht in je werk en daar buiten.

Deze workshop wordt gegeven door Pauline Kloeze. Zij coacht mensen die meer energie uit hun werk willen halen. Door meer in verbinding met zichzelf en de ander te zijn. Dat doet zij op een prettige, rustige manier. Heel respectvol en zonder oordeel, maar met de diepgang die nodig is om de vraag achter de vraag helder te krijgen. Ze maakt hierbij gebruik van beproefde technieken zoals systemisch werk en voice dialogue.

Praktisch

datum / tijd:

dinsdag 27 september 2016
19.30 - 22.00 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur)prijs:
30 euro inclusief koffie/thee

Aanmelden via pauline@kloezecoaching.nl

voor meer info ga naar Kloeze Coaching