workshop moeiteloos kijken zonder bril of lenzen

Zie jij wazig, zie jij slecht? Zou je weer goed willen leren zien? Zonder bril, lenzen of laseren!

Ga weer zien met je eigen ogen en ontdek dat je meer kleur en diepte gaat zien, dat je wereld ruimer en helderder ziet. Door je ogen te gaan ontspannen, ontspant alles mee, je lichaam en je geest. Je zult merken dat je meer rust gaat ervaren in je leven, dat je makkelijker in zult slapen en dat je slaap dieper zal zijn. Hoofdpijnklachten zullen verminderen en verdwijnen.

Ogen zijn mijn passie!

Wil je de wereld ook weer ontdekken met je eigen ogen? Ik kan je hierbij helpen. Ogen zijn mijn passie. Mijn naam is Karin Hogenboom. Ik heb het zelf ervaren om weer goed te gaan zien zonder bril of lenzen. Vanaf mijn tiende droeg ik een bril, nu nooit meer. Ik geniet meer van wat ik zien, ik ervaar veel meer ontspanning in het zien. Mijn kijken is rustiger en mijn leven voelt rustiger. Ik ervaar alles wat ik zie veel intenser, mooier, dan ik ooit zag met een bril. Heldere, diepe kleuren, diepte, helderheid en veel meer oog voor kleine details.

Workshop

Bij de workshop moeiteloos kijken zonder bril of lenzen leer je oefeningen waarbij je zult ervaren hoe het is om je ogen te ontspannen. Je krijgt informatie over de oorzaak van slecht zien en wat je kunt doen om weer goed te leren zien. In deze afwisselende workshop krijg je inzicht in ogen en goed zien. je gaat ontspannen en met frisse ogen weer naar huis.

Praktisch


datum / tijd:

20 mei 2016 van 13.30-16.00 uurTrainer is Karin Hogenboom van VolZicht.