workshop 'ontmoet jezelf'

Je bent een topper, een superman/vrouw. Je houdt alle ballen in de lucht en neemt er gerust nog een paar terloops passerende ballen bij. Of, misschien toch liever niet, je hebt het al zo druk en je moet al zoveel. Pff, het liefst zou je willen onderduiken, je verstoppen zodat je even tijd hebt voor jezelf. Even ont-moeten.

Welkom bij de workshop "Ontmoet Jezelf", een workshop waar je even helemaal niets hoeft. Je ont-moet. Je mag even tijd nemen voor jezelf en vanuit rust en stilte andere keuzes maken voor jezelf. Je ontmoet jouw innerlijk verlangen en maakt kennis met jouw drijfveren.

De drijfveren die ervoor zorgen dat je telkens weer die drukte ervaart. Als je weet wat die drijfveren zijn dan kun je er voor kiezen deze los te laten waardoor ruimte komt om op een andere manier te leven. Leven met innerlijke rust en ruimte voor jezelf.

De workshop wordt gegeven door Marca de Greef van Your Life Coaching. Zij coacht werkende vrouwen met een gezin naar een ontspannen manier van leven. Een leven waar tijd en ruimte is voor jezelf. Marca werkt van binnenuit. Ze begeleidt je door middel van visualisaties naar de wijsheid die al in jou aanwezig is.

Marca: "Ik geloof dat iedereen ontspannen en relaxt kan leven. Zelf heb ik mijn stresspatroon kunnen doorbreken, ik geloof dan ook dat iedereen dit kan".

Praktisch

datum / tijd:

woensdag 16 november 2016
19.00-22.00 uur
inloop vanaf 18.45 uurprijs:
45,- euro inclusief koffie/thee contant te voldoen bij aankomst

locatie:
eerste etage van Ontmoet Anna, op huisnummer 3

aanmelden via Your Life Coaching