stadswandeling heerlijke heerlijkheden en mirakelse wonderen

Landschapsgids Otto van Ontmoet Anna ontvangt u in het monumentale stationsgebouw van Meerssen, vertrek- en eindpunt van de wandeling. Ga mee op een twee uur durende route door de kern van Meerssen en ervaar heerlijke heerlijkheden en mirakelse wonderen. Een route langs monumenten, de Basiliek van Meerssen, maar ook andere karakteristieke gebouwen, bijzondere landschappelijke elementen, kunst in de openbare ruimte, groenmonumenten, unieke plekjes en verstilde steegjes.

Kortom een boeiende route langs bekende en minder bekende plekken. En steeds met verhalen over architectuur, religie, stadsnatuur en markante personen van Meerssen. Unieke doorkijkjes, die verleden en heden van Meerssen bij elkaar brengen.

Bij terugkomst verwelkomt Anna u met een proefplank of een broodlunch uit haar regionale MisjMasj keuken. Koffie/thee en een glas streeksap is inbegrepen.

Anna kaartjes_tbv_site_slideshow10 - kopie.jpg

arrangement boeken

datum / tijd:

wandeling met proefplank
van 10.00 tot 12.30 uur of
van 14.30 tot 17.00 uur

wandeling met regionale lunch
van 10.00 tot 13.00 uur

van maandag t/m zaterdagprijs:
wandeling met proefplank voor 17,50 euro p.p. wandeling met regionale lunch voor 22,50 euro p.p. voor een groep van minimaal 8 personen

LET OP: check vooraf eerst de beschikbaarheid van de datum via 043-8514635 of welkom@ontmoetanna.nl